miercuri, 5 noiembrie 2008

Team work

baietii astia care te vineaza la stopuri sa-ti spele parbrizul ar trebui sa lucreze in echipa, zau asa. in fond, ei ofera un serviciu util - uneori - doar ca nu neaprat la momentul oportun. ca sa nu-mi mai aduc aminte de cele multe ori cind aveam parbrizul foarte foarte murdar si nu era nimeni in nici o intersectie importanta sa presteze, sau de cum ma iau prin supririndere cind nu am, dar EFECTIV nu am 1 leu. si ma mai simt si prost.

deci, planul este urmatorul: in punctul A sa se gaseasca batalionul de pedeapsa, zona cu periculozitate sporita, pregatit sa elibere porumbeii pacii deasupra masinilor (=> bird poo), sa improaste cu noroi sau cu diferite substante semi-lichide viscoase murdare (real poo?). Misiunea lor e foarte importanta si riscanta. Apoi in punctul B=A+200, plasati strategic la semafor cind e coada mai mare, "baietii buni", pregatiti sa-ti curete masinuta la preturi modice.

n-are tactica astia, dom'le, n-are!

3 proteste:

Ireena spunea...

Ooo... are tactica, dar depinde de unde sunt amplasati si cu ce se ocupa. Sa-i vezi p-aia de pe Splai inspre Natiunile Unite. Mai intai vine un olog cu un picior taiat, mai inaintezi un pic in trafic dai de o tipa tanara cu un copil in brate, si de-abia dupa ce ai trecut si de astia [care nu faceau nimic pentru bani], dai de copiii care-ti spala parbrizul, si parca deja sunt o optiune :D.

Didi spunea...

da, da, pai exact asta e faza: de ce dumnezeu sa dau bani astora care nu presteaza nimic si, sicer, nici nu ma mai impresioneaza, cind putin mai sus sint altii care macar fac ceva de 1 leu!

Omu'CuSoparla spunea...

Daca tot vorbim de porumbei, hai sa va spun eu cum sta treaba. Porumbeii nu sunt deloc niste pasari gingase si dragute. Sunt o rasa de extraterestrii care au venit sa colonizeze pamantul. Ei incearca sa ne subjuge cacandu-se pe bunurile noastre, si mai ales pe noi. Pentru a putea pune stapanire pe oameni, ei trebuie sa se gainateze fix pe capul nostru. Gainatul lor, pantrunde prin porii pielii si intra in creier, unde secreta o substanta care ne transforma in sclavi. Daca planul lor reuseste, porumbeii isi vor face cuib pe capatana fiecaruia dintre noi si ne vor conduce. Vom fi un fel de vehicule si unelte pentru ei. Asa ca te rog, spune sa se intample orice altceva, numai asta cu porumbeii nu!