duminică, 23 noiembrie 2008

no im not a romantic




bucurestiul noaptea, tacut, bucurestiul vazut din masina in drum spre oras si inapoi spre casa. e liniste si aproape curat, e liber, fara trafic care sa zumzaie si sa-ti tina atentia incordata, fara sa te enerveze. e dealul de la cotroceni gol, parca-ti vine sa bagi 80 la ora dar e pacat sa tulburi pacea. sint strazile de linga liceu care lucesc putin in noapte. aproape magic.

gustul acela aducand vag a tigara, mirosul tau in aerul rece de iarna. in statia de autobuz, pe bancile de lemn din expirat, la intrarea din spate a blocului meu, cind ningea peste noi. cinematic orchestra si cafe del mare and oh, i bet you say that to all the girls.

sincer, mie nu-mi lipseste aproape nimic, mi se pare exact ca la inceput. atita doar ca maddie era mai tinara si nu aveam pisica. altfel m-ai prins mestere, im all yours. profita

2 proteste:

Anonim spunea...

frumos ai scris, parca o sa adorm mai bine in noaptea asta...

Omu'CuSoparla spunea...

Mirosul de tigara incepe sa se duca incet, incet. Nu-i nimic, o seara in club si se rezolva. Pe Maddie o vom mai plimba si de-acum incolo, iar ninsoarea sta sa-nceapa. Nici mie nu-mi lipseste nimic, mai ales ca acuma vine craciunul.