luni, 6 octombrie 2008

des Idiotes

Io nu sint de acord sa creasca salariul profesorilor cu 50%. E absolut absurd, daca stai sa te gindesti ca procentul in sine e imens dar si la avalansa de revendicari pe care ceilalti bugetari o vor crea: sanatate, transport in comun, FUNCTIONARI. Imagineaza-ti cum se poate bloca un oras intreg printr-un haos de greve si miscari sindicale. Sint de acord sa ia din bugetul armatei, de exemplu. Dar 50%??? Cei care au propus asta sint absolut idioti. Trebuie sa fiu foarte atenta pe cine votez la toamna. Noi toti, de altfel
Nu sint de acord nici sa faca zi libere rusaliile si sfanta marie. Sa fim dom'ne seriosi, asta are nevoie romanu, de mai multe zile libere?! Pai oamenii NU isi fac treaba, chiulesc cit pot de mult, iar o zi libera in mijloc de saptamina stim cu totii ca echivaleaza pina la urma cu 5 zile pierdute! Total ineficient si stupid. Plus ca datile alese - ambele sarbatori religioase, n-am nimic personal cu ele - reprezinta clar o miscare populista de atragere a electoratului mai sarac cu duhul care va vedea in asta o "mana cereasca". BAAAAA, tre sa muncesti intai, nu sa stai s-o freci toata ziua!
Oameni idioti, zau asa.

6 proteste:

pinky spunea...

fac parte din grupul indivizilor care isi dau cu parerea si noi am ajuns la concluzia ca: or sa le dea aia 50% cand vor creste bananieri la universitate. dar, cica, le-au inchis gura acum ca incepea scoala

Ireena spunea...

Nu cred ca poti compara salariul unui functionar sau chiar al unui sofer care lucreaza la RATB, cu al unui profesor. Sunt cel putin duble. Si mi se pare ca ar fi cazul sa le mareasca cu cel putin 50% salariile pentru a incuraja si oamenii competenti sa se faca profesori. Pentru ca la ora actuala, in afara de cei cu adevarat pasionati si de cei care si-au ales meseria asta mai demult, se mai fac profesori doar cei care nu sunt in stare sa-si gaseasca un alt job. Which is just sad! Iar profesorii mi se par definitorii in viata unui elev. Si se formeaza un cerc vicios - profesori prosti, elevi prosti.

Cat despre Rusalii si Sfanta Marie... chiar nu inteleg de unde pana unde aceasta idee. Intr-adevar ineficient si aiurea, desi na, nu cred ca s-ar plange cineva de o zi libera in plus :).

Didi spunea...

pe mine chestia asta cu salariile m-a secat rau de tot, mai ales ca sint convinsa ca ne paste o greva ciiit de curind, din care vom suferi toti (eu - ca lucrez pe linga scoala, parintii ca au copii, copii care vor trebui sa recupereze sau vor ramine prosti, si tot asa). Mi se pare ne neconceput o crestere salariala cu 50% (cinci zeci la suta. JUMATATE) pentru TOATE categoriile de profesori. In timp ce e adevarat ca sint multi amariti care abia string 8 milioane salariu de baza, sint destui care au vreo 15 + nenumarate sporuri, al 13 salariu si alte destule facilitati. E nevoie sa mentionez pe profii de liceu care dau meditatii (scumpe) la greu (de asemenea la negru) sau pe profii universitari care au salariu de ordinul zecilor de milioane? Come on, n-o duce toata lumea asa de rau, d-aia zic eu ca e stupid chestia asta cu 50% pentru toti! Si un tort cu frisca! Si un ponei roz!

Anonim spunea...

(tusesc) daca le-ar fi dat 50% se ducea pe pulix totu'. asta e chiar dovada de prostie suprema, adormitei + restu' n-are habar.

greva in tot orasu e tare, la modu' utopic.

zile libere sa fie si ajutor social mai mare si sa angajeze naibii niste maimute sa patruleze prin palmierii aia (nu, nu ma refer la scorseze) ca sa fie peisaju' complet. A, si ar putea sa puna o plasma mare care sa transmita in direct fluxul si refluxul din haiti, sa poti sa faci broasca. nu, NU: de fapt un simulator de broasca pe treptele de la TNB.

daca palmierii aia fac banane, inseamna ca suntem stat bananier?

Anonim spunea...

Yup. Ai foarte mare dreptate :), Didi. Cu Razvan in schimb nu sunt de acord :D. Ajutor social mai mare ar insemna mai multi oameni care s-ar pune pe facut copii doar ca sa stea acasa sa frece menta pentru ca POT sa traiasca din el. Iar cu broasca I totally get it :D.

Didi spunea...

al drecu razvane, tu vrei sa traiesti pe ajutor de somaj toata viata, recunoaste :D. vonnegut pe acoperis si viva la revolucion!